Ideen til kagen, eller rettere sagt til toppingen, har jeg fra New York, hvor vi fik det lækreste stykke bananbrød med en pisket kaffe-mascarponecremeovenpå
Nu tilbage til mormors fastelavnsboller medcreme – nu inklusiv en opskrift påcreme. Smelt smørret og pisk ægget heri sammen med kardemomme, salt og sukker (pas på smørret ikke er for varmt, for så koagulerer ægget)
Pistacie Joconde pensles med sirup på begge sider og lægges på moussen. Tilsæt husblas og sigt det et par gange, for at være sikker på den er fri for klumper
Denne gang faldt valget på en dejlig kage som jeg fandt inde påsarahskager. Læg kagen sammen ved at putte al cremenpå den ene af bundene og lægge den anden bund ovenpå og tryk den let ned påcremen
Når kagerne er afkølet tages de ud af formene/skålene og smøres på den flade side medsmørcreme. Find det fad kagen skal serveres på og smør lidt cremepå, sæt kagen ovenpå og dæk nu kagen med et lag smørcreme