Det sidste creme gemmes til at lave rosetter på kagen med en stjernetyl. Min mor havde fyldt huset med damer, som forinden var blevet orienteret om, at frokosten ikke skulle være al for stor og fyldig, da eftermiddagen ville byde på rig mulighed for at fylde maven
Fordel cremen oven på kiksebunden, dæk formen til med husholdningsfilm. *Man kan bruge de bær man har lyst til, vær dog opmærksom pånogenbær skal koges inden brug
-) Creme oven på bunden og masser af bærog mynte på toppen. Lav cremen klar, pisk fløden til skum, tilsæt cremefraichenog smag til med flormelis og vanille sukker
Kagen er god hvis den laves dagen før og går fint i spænd medbærpå sidelinien. Pisk æggehviderne stive og gem blommerne i køleskabet til en god gang bearnaise Vend hviderne i nøddeblandingen og mas ned i et tærtefad foret med bagepapir, så der er en lille kant på
Fordel cremen oven på kiksebunden, dæk formen til med husholdningsfilm. *Man kan bruge de bær man har lyst til, vær dog opmærksom pånogenbær skal koges
Fordel dejen i formen og derefter frugten ovenpå. Stik en kødnål eller strikkepind ned midt i kagen, så du kan tjekke, at der ikke sidder dej på den, når du hiver den op igen
Tilsæt æg og vand og kør det sammen - hæld dejen ud på bordet, så du kan samle den med hænderne. Smagen er frisk af bærrene, blød og let fra cremen, sprød i bunden og blank af et lag æblegele på toppen
Put cremenpå kagen og pynt med flere bær, nødder og chokolade. Se flere opskrifter på Instagram. Blend med en elektrisk pisker indtil det har en cremet konsistens
Lad kagerne afkøle lidt på pladen, før de flyttes over på en bagerist og afkøler helt. Beklæd en bageplade med bagepapir og drys et tyndt lag sukker på