Denne lyst blev dog manet en anelse til jorden, da de selvfølgelig skulle på frys, før de blev klar, ahem… Ikke desto mindre nød jeg en (måske to…) efter aftensmad – i guder hvor var det en himmelsk oplevelse
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
hyldeblomst. Tilsidst sødes isen med agave sirup og hældes på forme. Agave sirup. På tirsdag er det min “første” arbejdsdag hos Asta & Alfred og jeg tror faktisk ikke jeg kan finde et mere passende job
Vi smagte på lakrids sirup, lakrids i hvidchokolade og så, hvordan candyfloss af lakrids laves. Hold nu helt op en faaaaaantastisk dag på Tangkrogen i Aarhus i dag
Hæld din færdige hyldeblomstsaftpå en flaske eller i en kande. Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Like this
Jeg drikker den varm, nu hvor det er koldt, men jeg drømmer mig op på tagterrassen en varm sommerdag, hvor det kogende vand er skiftet ud med knust is, lidt mynte, en farverig paraply og måske en liiiille smule vodka
Gyldne og lækre, og dejligt tykke og luftige Ja jordbær/hyldeblomstsiruppen er ikke til at se på billedet, da disse små bøller suger siruppen til sig med det samme
mere flydende en sirup normalt er, når du sætter det på køl. I år har jeg udover den obligatoriske hyldeblomstsaft og hyldeblomstsalt prøvet at lave hyldeblomstsirup
Sigt derefter saften og hæld den på flasker som fryses, eller kog den til sirup. Eller rettere, det her var kun ca halvdelen, der stod en del på bordet ved siden af også
Syrenerne er vist færdige med at blomstre her i juni måned, hvor jeg opretter dette indlæg, men jeg nåede ikke at lægge det på bloggen, imens de blomstrede i maj