Friske, nybagte boller den bedste måde at starte dagen på. Grovboller. Forvarm ovnen på 180 grader varmluft. Form herefter 12 boller med 2 spiseskeer, ved at tage dej op svarende til en bolle på den ene spiseske og skubbe dejen ned på bagepapiret med den anden. De kan lunes på 175 grader varmluft i 8 min
Klik her og få vores nye e-kogebog med de lækreste opskrifter på boller - helt gratis. Form bollerne og sæt dem tildækket på en bageplade i køleskabet natten over
En koldhævet dej er smart, når man lever på et studiebudget, da der skal bruges mindre af hver ingrediens, og derfor er det muligt at spare penge eller at lave dobbelt så meget
Bløde og lækre grovboller med en sødlig smag fra æbler, som er helt i sæson nu. Grovboller med æble, 16 stk. Læg dem på bagepapir på en bageplade og lad dem hæve lunt og tildækket 30 min
Jeg elsker nemlig hjemmebagt brød, især med lækkert pålæg. Man kan også lave dem mere eller mindre grove ved at ændre på forholdet mellem grahamsmel og hvedemel, men jo grovere de bliver, jo hurtigere bliver de også tørre
I. d. a. g. h. r. j. e. b. t. o. l. J. f. s. ø. m. i. q. u. n. D. k. v. B. ,. æ. G. (. 1. 4. ). 5. 0. 2. 6. p. ½. y. 3. -. c. R. H. T. N. å. P. F. E. n g