Læg et stykke røget laks pårugbrødstrekanten og pynt med ærtepure eller avokado. Det er altid hyggeligt at spise tapas, og da der efterhånden er flere der har spurgt mig om inspiration til hvilke retter, man kan sætte på tapasbordet, kommer her et par forslag
Lige nu havner der tonsvis af forpint kød pågrillene rundt om. I det seneste tillæg til “Isabellas”, “Country Liv” er der grundopskrift på det æltefri grydebrød fra min bog “Verdens bedste brød”
Jeg har lavet et normalt brødpå durum mel, men valgte at bage det i en Römertopf, eller en stegeso og så bagte jeg det ude i grillen, da den alligevel var tændt til aftensmaden
pågril og der er serveret. Efter en travl weekend og en tur til grænsen for at handle ind til vores bryllup i Juni stod menuen på lasagne, det skulle være nemt men alligevel lavede jeg min egen pasta men snød med bechamelsaucen og brugte karolines køkken Mornaysauce, men fungerer rigtig fint alligevel
Gril dem varme og sprøde på en grill. Grillspyd af metal eller træ. Skær brødet op i 1. Stik 2-4 spyd ned gennem de to brødstabler og del dem derefter ned i midten, så du nu har 4 gange brødpå spyd. 1 halv tørt økologisk brød