Denpå billedet har jeg anrettet med pommes Anna – den opskrift finder du andet steds her på sitet – dampet broccoli, og en sauce lavet af resten af marinaden, bouillon og fløde og smagt til med salt, peber og paprika
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail tilenven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Det kan serveres med mange ting, men jeg valgte hasselbagte kartofler og grønkålssalat med granatæble og feta, samt en dressing på cremefraiche, samt og peber og røget tabasco
Svinemørbraden købte vi med marinadepå, man kan selvfølgelig også selv marinere den. til hver), med en skive champignon på, lidt hakket frisk chili, et skive græsk feta, til sidst dryppede min kæreste lidt BBC ovenpå
Her er opskriftenpåen let og lækkergrillmarinade. Det er meget vigtigt at løget er hakket meget fint, da for store stykker i grillmarinaden let kan blive brændt pågrillen
Retten kan også sagtenstilberedespågrillen med få tilpasninger når det er den tid på året eller – hvis du har et godt sted at grille i læ for vind og vejr – hele året
Læg dem med skindsiden opad påen bageplade eller rist, og sæt dem i ovnen, til de er sorte (ca. Lad margarinen blive gyldent i en sauterpande, og brun denrensede mørbrad på alle sider i ca