Friske forårsruller er hurtig aftensmad, på lige fod med tortilla eller et pitabrød, men det asiatiske islæt giver bare måltidet noget helt specielt og lækkert
Læg derefter de ønskede grøntsager, nudler, rejer, peanuts og dressing i en bunke på midten. Alle ingredienserne stilles frem i skåle og fade på bordet
fyldet på og rul rispapiret sammen om fyldet. På plussiden. Eller måske skal man bare ligge alle de lækre grønsager i en skål og så hælde dressingen over
De fleste jeg kender spiser rullerne med en peanutbutter-dip (jeg har en opskrift på en her) men de smager også rigtig godt sammen med en mere simpel dressing lavet på tahin, limesaft, vand og revet hvidløg
Læg på et fint fad - og lav et par ønskede dressinger. Thai ruller er lavet af tynde rispapirs pandekager, du kan se på forsiden af dem om de er til frisk eller stegte Læg dem kort tid i vand - hold øje for de får hurtigt for meget