En udsendelse,- altså ét program, som varer en time på skærmen, – af denstorebagedyst bliver optaget over to dage, derfor var denne aften også ekstra særlig, fordi jeg faktisk lige havde gennemlevet første dag i finaleprogrammet
Vundet bagedysten og skabt sig en karriere på baggrund af den dør, der åbnede sig. Men det jeg vil frem til er, at jeg havde ingen, og her mener jeg virkelig INGEN, idé om den fremtid, der lå og ventede på mig
Opskriften på flødebollemasse er i øvrigt fra Odense Marcipan, så det hele passer jo sammen. Blev nødt til at indsætte en bindestreg i navnet på toppingen, for ellers skal man da klappe stavelser for at finde ud af, hvad der står
Kom herefter dejen på et stykke bagepapir og den ud til en firkant. Ikke mindst fordi det er smadder flot at se på, men også fordi dommerne Mette Blomsterberg og Jan Friis Mikkelsen komplimenterede brødet for dets gode krumme og sprødhed
Selvom selve formen på brødet er nappet fra Nanas fine Epi brød, så er det ikke den opskrift jeg har brugt til dette brød, men derimod min helt egen og lidt grove version, af et lækkert og luftigt hvedebrød
Opskriften på Christians mandelstjerner kan du sågar finde lige her, meeeen opskriften på min version skal I naturligvis ikke snydes for, så den får I som altid lige herunder
Jeg synes det har været lidt en jungle at finde en brugbar opskrift, specielt fordi de fleste er påudenlandsk og det kan være lidt svært at se om det er “noget der funker”… Derfor valgte jeg den nemme løsning og bruge en af de opskrifter der blev brugt i Denstorebagedyst, for der havde jeg da en mulighed for at se resultatet af opskriften