Når jeg tænker tilbagepåmine første leveår (som jeg levede iThailand), husker jeg at min mormor hver morgen stod og kokkererede Hun havde både gang igryder og pander
Men nu er det sådan, at i en pose polentamel er der til mere end én servering, så jeg havde masser af polentamel tilbage efter det første forsøg, så nu gik der sport i at blive klogere på polenta, og hvordan man kunne få den til at smage af mere, for så mange italienere kunne vel ikke tage fejl
Hæld lidtolivenoliei en gryde og svits løg og forårsløg et par minutterpå svag varme. Den fandt jeg fandme i weekenden og blev enig med mig selv, at nu er det sku påtide at lave risotto
Retten anrettes på tallerken med et stykke dampetfisk ved siden af den færdigeShirataki pasta. Baconen steges sprød i pande og afdryppes på køkkenrulle – kan udelades
Fordel spinatenovenpå porrerne. Gør præcis det sammen med porren, dog i hver singryde, for når spinaten er dampet, skal du liggespinateni en si og presse al vandet ud af det
Det eneste som lugter af fisk her, er trusserne pådin… ok, ok, her kommer så opskriften. Her er en opskriftpåhvidvinsdampedesildefileter som garanteret ikke lugter
sennep, sluk under gryden, og læg låg påtil der skal serveres. Retten er en gammel dansk påske-ret, man serverede påske lørdag, og den smager absolut bedre end den lyder