På champignon sovs til bøffer opskrifter

Millionbøf

Millionbøf

Det smager så godt at det er blevet et kært barn med mange navne, for millionbøf bliver også kaldt kødsauce/-sovs, bolognese – som jeg nu nok vil vove den påstand at det er en luksusudgave af millionbøf – og så det knapt så flatterende navn, væltet lokum – vidste du i øvrigt at lokum kommer af det latinske locus som betyder sted
5 retter med svinekød

5 retter med svinekød

Siden da er den videregivet til andre generationer, men om den er slået helt igennem i alle hjem er svært at svare – måske du får lyst at afprøve den nu med en klassisk kartoffelmos
Pariserbøf Anno 2015

Pariserbøf Anno 2015

Imens de tilberedes steger du ligeledes champignons og rødløg en pande. Lig bøffen midten af tallerkenen og kom dine ristede champignons samt rødløg rundt om
Mørbrad  a la creme, den fedtfattige udgave

Mørbrad a la creme, den fedtfattige udgave

Tilsætchampignonerne, smag til og server med ris eller kartoffelmos. hele champignoner. Man får den cremede sovs, uden at få alt fedtet
Lækker mørbradgryde med blomkålsris

Lækker mørbradgryde med blomkålsris

Jeg elsker det og Tommi var også helt okay med at hans normale hvide ris var skiftet ud med blomkål - så længe der var sovs altså
Hakkebøf med bløde løg i rede af kartoffelmos

Hakkebøf med bløde løg i rede af kartoffelmos

Inspireret af en helt anden ret hos newyorkerbyheart nemlig Laks Walevska, der kom jeg til at tænke de "færdigretter" man kan købe hos nogle slagtere, nemlig kotelet, mørbradbøf eller lignende, med kartoffelmos og sovs i "reden"
Ovnbøf med salat

Ovnbøf med salat

Nu blander du løg og champignoner i, og simrer den videre indtil den er blevet så brun som billedet nedenfor

Lækker mad på grillen

til hver), med en skive champignon, lidt hakket frisk chili, et skive græsk feta, til sidst dryppede min kæreste lidt BBC ovenpå

Eldoradogryde Opskrift

tilsættes mel og paprika og derefter de forskellige væsker (champignonvand, afkog fra panden og mælk) lidt ad gangen