På braiserede svinekæber opskrifter

Svinekæber braiseret i øl

Svinekæber braiseret i øl

 Tilsæt kæberne og lad dem brune godt hvorefter øl og fond hældes til kæberne er dækket. Server de braiseredesvinekæber med bagt selleri eller en grov kartoffelmos til
Diningweek - No1 Aarhusgade

Diningweek - No1 Aarhusgade

Braiserede oksekæber med beder og marv, crüditée af bolsjebeder & syltede gulbeder radicchio-salat
Grisen - Kæber og Filet.

Grisen - Kæber og Filet.

Peberfrugt og aubergine lægges i lag i en passende form (en lille form, så der bliver lidt højde den) og æg-mælk lagen hældes over
Pastamania (forelsket!)

Pastamania (forelsket!)

Et lille, hyggeligt sted Elmegade, der snarere er til takeaway, men alligevel har skabt et hyggelig atmosfære, hvis man beslutter sig for, at spise dér
Grisen - Kæber og Filet.

Grisen - Kæber og Filet.

Peberfrugt og aubergine lægges i lag i en passende form (en lille form, så der bliver lidt højde den) og æg-mælk lagen hældes over
Braiserede svinekæber i mørk øl

Braiserede svinekæber i mørk øl

afpudsede svinekæber3 rødløg i kvarte stykker3 alm. Kom øl, æblejuice, timian, laubærblade og boullion i, og kom låg gryden og lad det simre i 11/2-2 timer. 2 kg afpudsede svinekæber
Æblebraiserede svinekæber

Æblebraiserede svinekæber

Svinekæberne brunes af, husk at krydre med salt, peber og paprika. svinekæber. Fadet tages ud og hviler bordet i 15 min