Sørg for at de bliver godt brunet af på alle sider - det giver god smag til saucen. Svinekæber er måske en del af dit hverdagskøkken, men I burde prøve det
På kontoret havde jeg i forbindelse med et internt virksomheds arrangement fået til opgave, at sammensætte en menu som vi i fællesskab skulle frembringe
Tilsæt kæberne og lad dem brune godt hvorefter øl og fond hældes på til kæberne er dækket. Server de braiseredesvinekæber med bagt selleri eller en grov kartoffelmos til
Et lille, hyggeligt sted på Elmegade, der snarere er til takeaway, men alligevel har skabt et hyggelig atmosfære, hvis man beslutter sig for, at spise dér
afpudsede svinekæber3 rødløg i kvarte stykker3 alm. Kom øl, æblejuice, timian, laubærblade og boullion i, og kom låg på gryden og lad det simre i 11/2-2 timer. 2 kg afpudsede svinekæber