Vi skal på udflugt med hele familien og der skal bruges en nem og praktisk kage som ikke sviner og er nem at spise uden teske så det blev en lækker rabarberkage i bradepande
Ælt dejen på bordet, til den bliver smidig. Dæk brødet med et klæde, og lad det afkøle på en bagerist. Stil ovnen på 225°. Smør en bradepande 30 x 40 cm, og fordel dejen i den
Flad det ud på en bradepande med bagepapir og bag, midterste rille ved. Når kagen er helt kold, tages en justerbar bagering, lav den så stor som det er muligt ca Ø 30 hvis det er muligt på kagen og udstik en stor rund kage, placer den store runde kage på det fad du ønsker at serverer på - og det skal kunne gå i køleskabet. Fordel herefter hindbærmoussen på den kolde kagebund, og stil den i køleskabet mindst 4 timer så den kan stivne
Ingredienserne til ostecremen røres sammen og hældes på kagen, når den er kølet af. Tænd ovnen på 185 grader. Hæld så dejen i en bradepande og bag den i ovnen i 45 min