Gnid kyllingen med salt og peber og læg den ovenpå risblandingen. Det er en lidt efterårs/vinteragtig måde at tilberede på, men det er jo også lige blevet efterår
Tilsæt kerner, havregryn, fuldkorns speltmelog -grahamsmel rør det sammen til en ensartet masse. Rør de to æg ud, tilsæt salt, bagepulver, honning, lunkent vand og husk rør godt sammen og lad det hvile 5 min så husken kommer til sin ret. Brug 2 skeer til at få den på bradepanden i den størrelse man ønsker, pensel med et æg og drys solsikkekerner på dem. Bag på 200 grader varmluft ca 15-20min til de er lækre gyldne, bank under bunden for at tjekke de er gennembagt. 9 boller. 100g fuldkorn speltmel. 350g gram fuldkorn spelt, -grahamsmel og hvedemel kan man selv vælge forholdene eller bare ren hvedemel hvis det er det man ønsker. 100g kerner eller nødder også af fritvalg eller hvad man lige har i skabene
Kokoladen og kokoshonning er blandt mine favoritter og nydes på de nybagte lune boller ♥. Jeg stiftede bekendtskab med deres lækre varer på Ingerlevsmarkedet i Århus og har for nylig til min store glæde fundet frem til deres netbutik
Tag din dej og hæld den ud på et bord drysset med mel (jeg brugte spelt). Tilføj begge meltyper og rør dejen på langsom hastighed, til al melen er fordelt - den skal være uden klumper
saltSkyl speltog flækkede rugkerner i en si og lad vandet løbe fra. Opløs gæren i vand. Ny opskrift og denne gang blev rugbrøds bollerne endnu bedre end sidste gang