Det er en super god måde at få brugt rester på og gøre det hele lidt mere lækkert. Den anden dag havde jeg fx en rest dahl, som jeg kom i halve peberfrugter, dryssede lidt ost på toppen og bagte i ovnen, til osten smeltede
(til dem der ikke er på kur). Hvis man ikke er på striks kur, kan fløde tilsættet. Jeg steger bacon og tynde skiver af en skrællet jordkokke sammen, det kan man få sprøde jordskokketips ud af, som smager fantastisk på toppen af suppen
I dag har jeg haft fri og syntes nu egentligt, at jeg har haft rigeligt på programmet. Gullashsuppen er god på dagen, men endnu bedre dagen efter, så det kan bestemt anbefales at lave suppen en dag i forvejen
kartoffelkødet skrabes ud med en ske, pas dog på skallen. (2 store bagekartofler). Du kan også lave bagte kartofler med skinke og krydderdip - se opskriften her 2 store bagekartofler
Rodfrugter kan tilberedes på et utal af måder, men jeg plejer enten at honningbage dem eller at bage dem med krydderier, krydderurter eller andre smagsgivende ingredienser
Det meste af tiden er brugt på at have kartoflerne i ovn. Fyldet består, ud over kartoffel, af kylling, smør, cremefraiche, karry, salt, peber og ost på toppen
Der er så mange forskellige måder, den kan tilberedes på. Sådan laver du lækre, fyldte bagekartofler. Og der findes et utal af måder at tilberede den på
Det er fascinerende hvor mange variationer man kan lave på en sølle grøntsag, som en kartoffel. Man fjerner nu al fedtstof fra panden og lægger nu kartoffel-firkanterne tilbage på panden
Man kan købe dem på frost, meeeen man kan også skære dem selv. Faktisk kan man få en pommes frites-skærer, men jeg vælger nu at bruge en kniv – blandt andet fordi jeg helst bruger bagekartofler, og de er tit for store til at være i skæreren
Jeg har måske fortalt det før, men jeg har en laaaaaang liste med alle mine madideer på. I dag får I opskriften på disse sprøde kartoffelpandekager med varmrøget lakserilette
Husk at jeg lige nu er på backpackertur rundt i Asien // Du kan følge med på Instagram lige her. Fordel avocadoskiverne på de sprøde kartoffelrøsti, dryp med citronsaft og drys med fintrevet citronskal, finthakket purløg, chiliflager, flagesalt og friskkværnet peber
Kom bagepapir på en plade og smør den med olie, bland kartoflerne med olie, parmesan, finthakket hvidløg, timian, salt og peber og fordel dem i et enkelt lag på bagepladen