U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. I. p. i. o. u. k. b. v. 4. %. ,. æ. å. M. N. c. D. j. h. E. L. C. F. V. 3. 8. B. S. K. 2. 5. 0. 1. ½. R. H. O. T
B. ø. f. S. t. r. o. g. a. n. s. m. e. R. u. l. d. ,. æ. k. b. i. w. -. M. v. å. p. h. y. H. c. 2. I. 1. 5. 0. ½. /. 4. %. (. ). F. L. D. 6. 3. K. T. 7. 8. 9
Kom champignon og løg på panden og tilsæt evt. Til bøfstroganoff. Bøf Strogannof. Bring det i kog og læg dernæst låg på, skru ned for varmen, og lad det simre i en times tid, tilføj mere vand hvis vandet er ved at forsvinde helt, så hold øje med det i ny og næ
Svits svampe på panden og krydder med salt. 500 g oksekød i tern 1 li vand 2 okse bouillon terninger 1 då tomatpuré 1/2 li fløde 4 store gullerødder i tern 2 store løg i tern 2 røde peberfrugt i tern 1 tsk paprika Salt Peber Svits gullerødder og løg til de er søde og møre
Skyl salaten godt og lad den dryppe af på et viskestykke eller slyng den tør i en salatslynge. Pluk den i mindre stykker, fordel den på et fad og dryp med olivenolie og citronsaft
I. s. k. a. l. i. e. n. y. d. f. o. r. p. t. å. v. b. ø. g. ,. j. h. m. u. O. æ. H. ". D. (. ). P. G. K. x. 1. 3. 2. *. -. 5. 0. c. S. V. T. L. J. ½. w. M. B. E. R. * l
BøfStroganoff ala MariaDu skal bruge. Når kødet er brunet, tilsætter du fløde, mælk, boullionterning, laurbærblade, tomatpuré, skruer ned på 2 og lader det småsimre i 30 minutter
Denne klassiker der er så mange udgaver af og hvilke de færreste nok er originale, har jeg selvfølgelig også min egen udgave af og som oftest varierer den igen fra gang til gang alt efter hvilke råvarer jeg lige har ved hånden, da en stroganoff drejer sig om smag og masser af den
Så skulle mit første forsøg med en fedtfattig bøfstroganoff afprøves. BøfStroganoffHele portionen indeholder 22 propoints100 gram røget mørbrad400 gram oksekød i tern2 spsk melSaltPeber1 tsk paprika1 løg i tern1 glas champignoner2 dl oksebouillon1 ds flåede tomater2 spsk tomatpure½ dl madlavningsfløde 8%Skær mørbraden i tern og rist den i olien
O. p. s. k. r. i. f. t. l. 4. e. o. n. I. g. d. B. Ø. F. S. T. R. G. A. N. 0. ø. 2. c. h. a. m. b. u. v. æ. é. L. å. 1. *. y. P. H. ,. V. 3. D. (. K. ). 5. 6. 7. E