Det kommer som regel til at se lidt rustikt ud til at starte med, det retter du af ved at komme en smule vand på fingrene og så dutte ender eller kanter eller hvad du nu synes
På grund af allergier er deres mad nødt til at være glutenfri og mælkefri, og så er det da bare så rart at kunne glæde dem med en kage, som faktisk smager af kage og ikke bare af rismel og vand… Så kender du nogen med allergi, eller er du selv udfordret på de fronter, er du altså virkelig godt hjulpet med den her glutenfri og mælkefri gulerodskage med squash og æble
Da det kun var den sidste gele på toppen der manglede, tog jeg bad. Brownie med is og appelsin-kaviar må jeg se om jeg kan få klemt ind sidst på måneden
Så fik vi lissom det på plads. sukrin hældes i en anden skål og piskes til en luftig æggesnaps. En dejlig, tung chokoladekage – Den franske Gateau Marcel – medkun fem ingredienser
Det hele vendes godt rundt på panden, hvorefter massen hældes på et stykke bagepapir og nedkøles. Først vendes æggesnapsen op i den lune chokolade mens der piskes godt, så det fordeles helt
Jakobs gruppe med kærester var på besøg til spisning her først i måneden, hvilket var super hyggeligt, og hvilket jo gav mig anledning til at lave en lille dessert, som man skal være nogle stykker om at spise
På billedet er der jo kun en halv, men nedenstående opskrift giver en hel lagkage. Ælt marcipan og flormelis sammen og rul massen ud til et aflangt bånd på et bord drysset med flormelis
Den bryllupskage blev lavet med øje for deltaljen og med et stort fokus på at vælge de gode løsninger – det vil sige, at vælge elementer, som jeg vidste jeg kunne løse til perfektion
Gateau Marcel er en dessertkage af chokolademousse med chokolademousse på. Rør det smeltede chokoladesmør i æggesnapsen (æggeblommerne med sukker), og vend forsigtigt æggehviderne i – evt
Hold nu op hvor er det bare varmt og værst af alt, så er det næsten, men også kun næsten for varmt til at bage… Den seneste uges tid, har den stået på købe-is her og det er nu heller ikke værst
cremet og hvidlig (ligner æggesnaps). Pisk kun. æggehvidernemed helt rene piskeris. min mor ofte serveret hjemmelavet is med for eksempel Daim eller andet
Der er rigeligt med smørcreme, så pas på du ikke smører for meget på. Hvis i også gerne vil bare lidt julegodter, så er der lidt forskellige opskrifter her på bloggen
Da det kun var den sidste gele på toppen der manglede, tog jeg bad. Brownie med is og appelsin-kaviar må jeg se om jeg kan få klemt ind sidst på måneden