Tryk en hasselnød i hver – sørg for at der stadig er plads til at lægge “bund” påchokoladerne. Du kan også finde vejledning til temperering på Callebauts hjemmeside
Hæld blandingen i en sprøjtepose og sprøjt fine cirkler enten på bagemåtte eller bagepapir. Det blev til lækre macarons med ganache af hvid chokolade og lakrids
Søndagens projekt har været en kage som kæresten skal have med på arbejde imorgen. Hakket chokolade, smør og fløde smeltes ved lav varme i en gryde, hvorefter denne ganache fordeles ud over kageoverfladen i et jævnt og forholdsvis glat lag
Hæld ganachen i en lille skål og sæt den på køl. Tilgengæld kommer her opskriften på lakridstrøffel. Desuden er jeg af den overbevisning at macarons ikke er så svære at bage, som der påstås rundt omkring
Det er derfor vigtigt, at man starter på lav hastighed, når man starter med at piske ganachen op og bruger risene til at løsne chokoladen stille og roligt