Ovnbagt laks – Laks er en skøn fisk. Nem ovnbagt laks. Lakseside – beregn 200-250 g kød pr. Navn på opskriftOvnbagt laksUdgivet den 2016-03-08Forberedelsestid 5MTilberedningstid 20M Samlet tidsforbrug 25MGennemsnitlig karakter 5 Based on 1 Review(s)
Smør hele laksesiden med sød chilisauce. 1/2 side laks2 tsk. citronpebercitronskal, fintrevet1/2-1 dl. sød chilisauceKom laksen på en bageplade med bagepapir
Har du en hel lakseside, så tjek den grundigt for ben. 2 laksefiletter (eller 1 hel lakseside, så kræver det bare en for- eller tredobling af smørblandingen - det grønne indslag der i bagenden af den fine laks her er i øvrigt min grønne pesto). Laksen skal have 12-15 minutter ved 200 C, hvis du har filetter, og 15-18 minutter, hvis du laver en hel lakseside. 2 laksefiletter (eller 1 hel lakseside, så kræver det bare en for- eller tredobling af smørblandingen - det grønne indslag der i bagenden af den fine laks her er i øvrigt min grønne pesto)
Jeg købte en hel stor lakseside og 2 store lyssejsider. Pludselig holdt der en fiskebil ude i gården. Tømmeren havde mødt en fiskebil oppe ved kirken, og bedt fiskemanden køre ned til os
1 lakseside 4-500 g250 g champingnon2 løg4 tsk soja (jeg brugte 6 tsk tamari)lidt smørsalt og peberLaksen lægges med skindsiden nedad i staniol. 1 lakseside