Ovnbagt laks med lime opskrifter

Ovnbagt laks med birkes

Ovnbagt laks med birkes

Pres limesaften hen over laksen. Saft fra en lime. Start med at tage skindet af laksen. Da jeg den anden dag købte to store lækre laksebøffer i torvehallerne, tilberedte jeg dem efter en opskrift fra kogebogen MK Bootcamp (se her)
Cremet spinatpasta m. ovnbagt laks

Cremet spinatpasta m. ovnbagt laks

hvidvin (kan erstattes med vand). 2 laksefiletter. 1 lime. For-varm en ovn på 180 grader varmluft og sæt laksefiletterne ind i et ovnfast fad penslet med lidt olivenolie og krydret med salt og peber, lad dem stege i 13-15 min. Tilsæt madlavningsfløde og saft af 1 lime, lad det koge lidt ind og smag til med salt og peber inden pastaen vendes forsigtigt i blandingen. 2 laksefiletter. 1 lime

Vild med vin – let & liflig hvidvin

rødspætte eller ovnbagt kulmule. Forret af pocherede æg med hvide asparges, en let salat medlaks og grønne asparges, som aperitif eller til andre fisk – og skaldyrsretter
Quinoa med bagt blomkål og kikærter

Quinoa med bagt blomkål og kikærter

Her fik vi det sammen medovnbagtlaks smurt med sød chilisauce. Vend sammen med citronsaft, olivenolie, spidskommen, salt og peber