Pres limesaften hen over laksen. Saft fra en lime. Start med at tage skindet af laksen. Da jeg den anden dag købte to store lækre laksebøffer i torvehallerne, tilberedte jeg dem efter en opskrift fra kogebogen MK Bootcamp (se her)
hvidvin (kan erstattes med vand). 2 laksefiletter. 1 lime. For-varm en ovn på 180 grader varmluft og sæt laksefiletterne ind i et ovnfast fad penslet med lidt olivenolie og krydret med salt og peber, lad dem stege i 13-15 min. Tilsæt madlavningsfløde og saft af 1 lime, lad det koge lidt ind og smag til med salt og peber inden pastaen vendes forsigtigt i blandingen. 2 laksefiletter. 1 lime
De er fyldt medovnbagtlaks (du kan også bruge røget eller varmrøget laks), limemarinerede og sprøde strimler af grønsager og en kølende tzatziki-skyrcreme med dild
rødspætte eller ovnbagt kulmule. Forret af pocherede æg med hvide asparges, en let salat medlaks og grønne asparges, som aperitif eller til andre fisk – og skaldyrsretter
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed