Jeg glæder mig til at grille laks på grillen til sommer, men nu måtte jeg nøjes med at lave den ovnbagt, hvilket er både super lækkert og super nemt – Så bliver det jo ikke bedre
I den anledning giver jeg opskriften på denne skønne pocheret torsk med ramsløg og æble, serveret i en herlig karry-sovs / suppe uden mel, men med masser af krydderier samt ovnbagte hokkaido græskar
Dertil tabbouleh-inspireret bulgursalat med pandesvitsede mandler, samt ærte-bønnepuré med et twist af dild, dip medovnbagte og soltørrede tomater, en paprikahumus og økologiske fuldkorns knækbrød
Lækker laks og ovnbagt tilbeh. Ovnbagt hokkaido og fyldt kyll. Her kommer et lille hurtigt indlæg med en opskrift på hokkaido i ovn med rødspættefiletter on top
Ovnbagtlaksmed wok-grønt. Så er det frem med den igen. Tweet Ovnbagtlaksmed wok-grønt. Og smager du til med lidt kokosmælk, glider det også lige ned hos børn og andre kræsne sjæle