Hvad end de er lavet på ko, gris, fjerkræ eller fisk, så smager frikadeller jo bare godt. Leave a Reply Cancel reply Ovnbagte kyllingedeller med gulerod og tomat
Nedenfor finder du opskriften på en ovnbagtfiskefrikadelle med gulerødder. Min far laver fx også de lækreste fiskefrikadeller med bacon og broccoli – den opskrift må jeg dele en anden gang Disse fiskefrikadeller med gulerødder, som er bagt i ovnen, hvorved fedtstoffet på panden er sparret væk, er en sund udgave, som har en dejlig sødme og farve fra gulerødderne
Ikke en fisk jeg har ret meget erfaring med, men tilfældigvis havde jeg en pakke torskefilet i fryseren, og så var det jo bare at finde på noget sjovt og spændende
Dertil er pastaretten toppet med ristede mandler, ovnbagte cherrytomater, frisk timian og parmesan. For noget tid siden har jeg sagt ja, til at deltage i en fiskeret udfordring fra madbloggerudfordringen
Farsbrød med ovnbagte rodfrugter, mayodressing og fennikelfræs. Børnenes fiskefavorit – Et fad med grønkål, fisk, rejer, chorizo og kokosmælk bagt i ovnen
Prøv også vores ovnbagte laks, hvis du bare ikke kan få nok af laks). Dampet torsk i ovn – Den dampede torsk beholder saft, og med den rette mængde revet limeskal, chili og korriander fremstår torsken som et delikat og smagfuldt stykke fisk
hakkede krydderurter og server den til stegt kød eller ovnbagtfisk. Da opskriften på tilbehøret tilberedes i ovnen, vil det være oplagt også at sætte fisken eller kødet i ovnen samtidig, så der spares på energien
Tilsæt kun fisk og maden er klar på 20 min. Læg 4 stykker laks i et ovnfast fad. Tilbered i ovn ved 175 grader i 20 min. 1 pose Nemfisk Tomat og krydderurtesause
Ovnbagt hokkaido og fyldt kyll. Lyder lidt underligt, måske, men egentlig er det bare en simpel, let og lækker ret i ovnen Valgte at lave det hele i ét fad – det var nemmest og desuden sparer man en del fedt fra olie/smør, ved at ‘tørstege’ fisken i ovnen
Ovnbagte rodfrugter. Ugens udvalgte plan byder blandt andet på nogle super lækre frikadeller, som er lavet i ovnen, så man undgår en masse fedt til stegning