En lækker ovnbagtomelet fyldt med grønsager kan jeg spise morgen, middag og aften. En metalform er hurtigere at opvarme end mit fine lyseblå ovnfastefad
Held æggemassen ud på panden og bag omeletten ved lav varme-under låg-til den er stivnet og "bagt. "Skub" omeletten af panden på tallerken (det kræver lidt øvelse
omelet m. Bages i en varm ovn på 175 grader i 20-25 min. En nem og simpel inspiration til hverdagens kedelige madpakke, frokost, tilbehør til aftensmaden eller lign
Grøntsagerne røres i omeletdejen. Omeletten steges ved svag varme ca. Omeletten vendes ved hjælp af et låg, men den kan være lidt vanskelig at få vendt hel, og man kan evt
Bland alle ingredienser (med undtagelse af pølsen) i en skål og flyt til en oliesmurt ovnfast pande. Denne gang ligner det ikke bare en omelet med pølse - det ER pølse og omeletten var dagens morgenmad
Jeg spiser som oftest quinoasalater, omelet eller rester fra aftensmaden. Top dejen med lidt græskarkerner, og sæt muffinsene i en forvarmet ovn ved 200 grader og giv dem ca
kom først lidt af kødsaucen i et ovnfast fad, læg dernæst et lag med squash, mere kødsauce, et lag squash, mere kødsauce, den første mozzarella i skiver, squash og til sidst kødsauce