Når du damper en fødevare, kan du gøre det i både gryde og ovn. I dag bruger mange restauranter og storkøkkener også ovne til at dampe forskellige måltidselementer
En hurtig og ekstremt smagfuld og sund ret der passer sillerig selv i ovnen. kom fadet i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i 40 min. 1 hel lakseside 600g. 1 hel lakseside 600g
Jeg købte en hel stor lakseside og 2 store lyssejsider. Staniol lægges over og stilles i 200 gr varm ovn i 25- 30 min. Det var hurtigt at lave, ca 20 min for forberedelsen + de 25 min i ovnen
Server sammen med salat, brød/sød kartoffel eller kartofler i ovnen med oregano, hvidløg og chili. 1 lakseside. Ovnen tændes på 200 grader ved alm ovn. Sættes i midten af ovnen og bages i 20-25 min. 1 lakseside
Hørfrø og solsikkekerner ligges på bagepapir på en bageplade og ristes i ovnen. Når frøene er poppet i ovnen kommes de ned i skålen og blandes sammen med saucen
Start med at ligge laksen i et ovnfast fad eller på en bageplade beklædt med bagepapir. 1 laks (lakseside eller laksestykker). Kom den i ovnen i 20-25 min på 200 grader - afhængig af størrelse og ovn. 1 laks (lakseside eller laksestykker)
1 lakseside. Ovnen tændes på 200 grader ved alm ovn. Laksen puttes i midten af ovnen i 20-25 min. Ligges i et ovnfast fad og drysses med lidt salt, hvorpå det kommes i ovnen i 45 min. 1 lakseside
Start med at ligge laksen i et ovnfast fad eller på en bageplade beklædt med bagepapir. 1 laks (lakseside eller laksestykker). Kom den i ovnen i 20-25 min på 200 grader - afhængig af størrelse og ovn. 1 laks (lakseside eller laksestykker)