Kom kødfyldet op i et ildfast fad, og fordel kartoffelmosen ovenpå. bruge en gaffel til at lave riller i kartoffelmosen, så der bliver nogle sprøde bidder
Medaljoner af svinemørbrad med kartoffelmos1 svinemørbradPeber3 kviste timian7-800 gr kartofler2 dl græsk yoghurt4 spsk olivenolieAfpuds og skær sener fra mørbraden. Steg mørbraden færdig i en 200 gr varm ovn i 20-25 minutter
Kartoffelmos. Kartoffelmos. 8) Kom låg på gryden og sæt den i en forvarmet ovn på 150 grader. 10) Tag gryden ud af ovnen og sigt væden over i en anden gryde, hvor den koges ind til sovsekonsistens. 14) Anret oven på kartoffelmosen (se opskrift nedenfor)
Placer mørbradbøfferne i bunden af et ildfast fad, hæld sovsen henover og varm retten i en ovn ved 180 grader varmluft i 30 min. Server med ris, perlespelt, kartoffelmos eller anden rodfrugtemos 6-8 pers
Kartoffelmosen bliver varmet i ovnen sammen med laksen, hvilket giver den en dejlig sprød skorpe, en lidt blødere indre kerne, og er derpå fyldt med en mør laks, toppet med hytteost og spinat
Smid dem blot i ovnen – så klarer den arbejdet for dig. Siden da er den videregivet til andre generationer, men om den er slået helt igennem i alle hjem er svært at svare på – måske du får lyst at afprøve den nu med en klassisk kartoffelmos
med kartoffelmos, grøntsager og en sovs lavet af stegeskyen. Tænd ovnen på 150 grader og sæt Rømertopfen ind i den kolde ovn. Sæt fadet med svineskankerne ind i ovnen igen og skru op på 225 grader
Konsistensen er lidt som kartoffelmos, og tager blot 45 min at lave hvor det meste er ovntid. 45 min (35 min i ovn). Kom mosen i et smurt ovnfast fad og bag den nederst i ovnen ved 200° i 35 min
Sluk for ovnen og lad det stå og køle lidt ned i ovnen mens du laver ris eller kartoffelmos. Sæt det hele i en kold ovn og giv det 3 timer ved 140 grader