Skumfiduserne smeltes over vandbad sammenmed olien. Når du vil overtrække en kage står du allerførst overfor et valg, skal jeg bruge Marcipan eller Fondant
Rul fondant tyndt ud på et bord med majsstivelse og overtrækkagen. Glat cremen ud med en flad spartel og stil den på køl til den skal overtrækkes med fondant
Overtræk derefter bilen med den ønskede farve fondant. Da kagen er til en dreng valgte jeg at indfarve RKT med lyseblå - dette gøres lige efter smør og skumfiduser er smeltet sammen
Eller du kan også være fræk og bruge det som overtræk på en anden kage (gjorde jeg med en lidt mere “tør” chokolade kage jeg havde lavet – det smagte fantastisk)
Det korte svar er, at det er en ganske simpel form for sukkermasse, som du kan bruge til at overtrække dine kager med, så de bliver endnu lækrere at se på, eller du kan bruge fondanten til at lave pynt til dine kager
o) Ved for meget flormelis bliver fondanten tør og revner, når man skal overtrækkekagen. Ælt chokoladefondanten godt igennem (= håndvarm) inden den udrulles og anvendes til overtræk
Overtræk den herefter med hvid chokolade og efterfølgende fondant. Skumfiduser. Jeg vælger at brug RKT, når figuren ikke må være for tung I forhold til resten af kagen