Fettucine med en fløde-/ostesovs med rejer og ovnbagt laks – en af favoritterne herhjemme. Jeg havde vitterligt ikke forestillet mig, at det var så nemt at lave frisk pasta selv
så har man verdens bedste ostesauce (eller ostesovs om man vil). Man tager en super god råvarer og tilfører lidt teknik og råd fra en af verdens bedste kokke
så har man verdens bedste ostesauce (eller ostesovs om man vil). Man tager en super god råvarer og tilfører lidt teknik og råd fra en af verdens bedste kokke
Ravioli med ostesovs. Vinterferie for nogen, almindelig arbejdsuge for os på Fyn – og for os i det hele taget, vi har vist haft hvad der tilkom os i år
ostesovs og rucola-salat (noget med pinjekerner og krydderurter. Nok til dagen efter, hvor drengene er til fodbold og ved at dø af sult, når vi kommer hjem
Ingredienser til mornay sauce / ostesovs. Tilsæt langsomt mælken under omrøring. Smag den til. FremgangsmådeHak persillen fint, tilsæt den og kog med et par minutter
I næste uge er der ravioli med ostesovs som mellembarnet elsker på menuen. Broccoli til. Grøntsagspostej (farsen minder om denne her, men er selvopfunden), pasta og pesto, grønt salat