Ostebord og tilbehør opskrifter

Syltede rødløg

Syltede rødløg

Til ostebordet. Har du nogensinde smagt syltede rødløg. Syltede rødløg er det ultimative tilbehør, der kan pifte alverdens lækre retter op
Hjemmelavet smørrebrød - en guide

Hjemmelavet smørrebrød - en guide

serveres en sildemad før eller kikse-/ostebord eller dessert efterfølgende, spises der naturligvis lidt færre stykker smørrebrød)
Rødløgsmarmelade

Rødløgsmarmelade

2 rødløg. 1 dl Muscovadosukker. 1 dl eddike. 1 tsk salt. ½ tsk groftmalet sort peber
Grissini med parmaskinke & pestodressing

Grissini med parmaskinke & pestodressing

Passer kjempegodt på tapasbordet ogostebordet eller som tilbehør til supper og gryter. Her er grissini brukt i en forrett, med god italiensk skinke, pinjekjerner og pestodressing
Chutney på svampe, brombær og timian

Chutney på svampe, brombær og timian

Tilbehør til ostebordet (opskrift af Frantz som gæstekok hos Arla). Lad olien blive varm i en sauterpande og sauter svampe og løg ved jævn varme i ca
Glutenfri knækbrød med fennikelfrø

Glutenfri knækbrød med fennikelfrø

Så der går nok kun et par dage, før jeg prøver igen, for det er da bare usandsynligt lækre, sprøde, smagfulde knækbrød perfekt til alle borde – picnicbordet, morgenbordet, ostebordet, tapasbordet, sofabordet og alle andre borde med skyggen af mad på
OVNBAGTE RØDDER & FYLDTE DADLER

OVNBAGTE RØDDER & FYLDTE DADLER

De gør sig ikke kun godt på ostebordet, men er også   superfine som lidt ekstra tilbehør på middagsbordet, eller bare som en lille snack for sig