Frosting. Bank oreo i en frostpose med en kagerulle eller kødhammer og vend dem i dejen. Til frostingen blandes ost og smør, hvorefter vendes flourmelis og pulveriserede oreos i
Philadelphiaost (den almindelig ikke light). I en skål piskes osten blød og luftig. Når nutellaen er blandet godt sammen med osteblandingen hældes det ovenpå oreosbandingen
Læg delene lag på lag og afslut med et lag revet ost på toppen. revet ost. 125 g Philadelphia light. 1½ dl fløde50 g revet ost½ tsk stødt muskatnødSalt og peber. Du skal også bruge 150 g revet ost til at putte ovenpå lasagnen. 5) Giv fløden et hurtigt opkog, og lad osten smelte heri
Selve kagen fandt jeg opskrift på hos den altid dygtige Emily, mens jeg måtte forsøge mig lidt frem med frostingen, men resultatet blev faktisk ret vellykket, så vil gerne dele det med jer til inspiration
Fyldet er selvfølgelig valgfrit, men vi anbefaler at det er nogle grøntsager som er lidt sprøde og som knaser godt i munden, sammen med den bløde ost og laks
Tilsæt ost, fiberhusk og salt og pisk det til en ensartet masse. 125 g Philadelphia. 125 g Philadelphia. Igennem sommeren har vi skrevet en masse ting på vores to do liste over retter og ting, vi gerne vil have afprøvet i køkkenet
en helt klassisk lasagne, hokkaido-lasagne med spinat, ærter og ost eller spinat-lakselasagne – de er alle favoritter og gode til hver sin årstid (men hvis du spørger mig, kan jeg dog sagtens spise dem alle hele året rundt)
Jeg har brugt en valnøddeost fra Lidl, men hvis du ikke kan finde den, bruger du bare philadelphia. Du skal nemlig bare halvere et hokkaidogræskar, fylde med chili con carne fra i går og drysse med revet ost, inden det gratineres i ovnen