Bland ostekulturen og lipase enzymet op med ½ dl vand. Skær osten ud i tern på ca. Det er nemmest med et låg på gryden som holder ostemassen tilbage imens du hælder
= færre kalorier, nem måde at implementere flere grøntsager i sin kost, og fantastisk smag. Den ene halve blev lavet med ost, som smeltede og toppet med grøntsagerne, mens den anden halvdel blev toppet med rejer og min opskrift på en sund dilddressing
100 g ricotta ost. 50 g revet pecorino ost. 200 g frost spinat (giver 100 g spinat når alt væden er presset ud). 100 g ricotta ost. 50 g revet pecorino ost. 200 g frost spinat (giver 100 g spinat når alt væden er presset ud)
Kom evt lidt ost f. Alt var hjemmelavet. Jeg lavede i går hjemmelavede burgere. Det var første gang jeg selv har bagt bollerne også så var lidt spændt på hvordan de blev
The postHjemmelavet ravioli med spinat og gedeost appeared first on RuthogRuth. Sidst vi lavede vores egen ravioli var det denne version med spinat og gedeost som efterfølgende blev vendt i smør og salvie og smagt til med friskrevet parmesan ost, mums
The postHJEMMELAVET GRØN PESTO – opskrift appeared first on Cathrineyoga. Her er opskriften på hjemmelavet grøn pesto, der er både frisk, lidt syrlig og cremet
Smøre ost neutral. I sidste weekend lavede jeg hjemmelavet sushi og det var virkelig lækkert. Hjemmelavet chilimayo (skriv endelig – så lægger jeg gerne opskrift og fremgangsmåde op)
En anden god, fast ost som fx en Primadonna i stedet for Parmesan kunne også være super lækkert. Jeg har godt læst, at en hjemmelavet pesto smager meget bedre end en købt, men jeg har egentlig bare tænkt, at det nok var noget opreklameret gøgl
Vi elsker ost og spiser yoghurt, smør og fløde. Jeg har i denne bog forsøgt at give mine bud på forskellige oste, yoghurter, cremefraiche og syrnede produkter, så man forhåbentlig kan lave noget, der kunne minde om det, man savner