Oreo kage med kiks bund opskrifter

OREO cheesecake (no-bake)

OREO cheesecake (no-bake)

Egentlig kan det jo ikke gå galt, hvis man fylder en kagemedOREO. Det er min absolutte yndlings kiks/kage, og jeg elsker den i alle variationer … og i kage
Protein Oreo

Protein Oreo

Når kagerne er kolde, kommes der en god klat fyld på bunden, og der mases nænsomt med toppen. Stil massen i fryseren indtil kagerne er kølet af
Opskrift på min Oreo cheesecake

Opskrift på min Oreo cheesecake

Du kan også lægge dem i en frysepose og knuse ved at banke på posen med en kagerulle. Men det betød ikke at jeg ikke kunne lave en til Livas fødselsdag – Jeg syns at der skulle være en voksen kage når nu der blev lavet lagkage
Peanutbutterbomber

Peanutbutterbomber

I mens smøret smelter, skal oreokiksene finthakkes. Dette kan gøres med en foodprocessor, blender eller ved at lægge alle kiksene i en plastpose og rulle dem ud med en kagerulle
Mini-Oreo-Cheesecake

Mini-Oreo-Cheesecake

Denne skønne kagemedoreobund, flødeostecreme, flødeskumsswirl og en oreokiks på toppen er en skøn dessert
Oreo cheesecake

Oreo cheesecake

Kagen er forholdvis let at tilberede, for den skal ikke bages, men den skal stå noget tid på køl. Start med at tilberede bunden
Oreo lagkage

Oreo lagkage

Smelt smørret og blend kiksene (så fint som muligt - fx med en stavblender) Bland det smeltede smør og de blendede Oreos sammen og hæld kikseblandingen i bunden af en springform (mas den lidt, så den fylder bunden ud)
Golden Oreo Caramel Cheesecake

Golden Oreo Caramel Cheesecake

Knus kiksene helt fint enten med en blender eller kom kiksene i en pose og kør over dem med en kagerulle
Cheesecake med oreo

Cheesecake med oreo

Kiksebunden bliver ikke så tyk og ostecremen ikke så høj, så opskriften kan sagtens dobles op, hvis man har lyst til en større og højere kage
New York, New York

New York, New York

Cheesecake medOreo. Hæld blandingen i formen og bag kagen færdig i. gerne bidrage med deres bedste tip til turen

Oreo cheesecake

Serveres som kage eller som dessert med frisk bær og frugter. Især hindbær og mangostan gav en dejlig syrlighed, som kontrast til det søde i kagen