Nej, det har ikke været den sommer vi alle håbede på med høj sol og perfekt vejr. Dertil en hjemmelavet grøn pesto, en aioli og naturligvis er par hvidløgsbrød
Server svampesuppen med et drys persille og hvidløgsbrød. 1/2 bakke østershatte1/2 bakke kantereller1 lille rødløg1 lille gult løg1 spsk smør 4 fed hvidløgen håndfuld blandet krydderurter (timian, persille og lidt rosmerin)3/4 l hjemmelavet kyllingefond eller bouillon 1/4 l madlavningsfløde (18%)1 spsk maizena blandet op med lidt mælk Salt og peber1
Men når man er i Toscana hører der selvfølgelig også godt mad til - ikke at vi synes at vi oplevede de helt store kulunariske udfoldelser, men på vores sidste ophold på en vingård, der hedder Il Greppo fik vi en enestående autentisk toscansk middag lavet af Mama selv i det rustikke italienske landkøkken