Dette indlæg omhandler mirror glazen, så I får ikke en decideret opskrift på selve kagen i denne omgang, men jeg kan fortælle at den bestod af en hindbærmousse og en nøddebund
Jeg tog udgangspunkt i opskriften på konfirmandkage fra Bagning med Budget. Dette indlæg blev udgivet i Bagværk, Opskrifterog tagget æbler, kage, marcipan
- Jeg fandt det nemmest at ælte dejen nede i skålen ogop ad siderne på skålen. I denne omgang får du en opskrift på søde og lækre frøsnappere lavet med fuldkornsmel og den syndige remonce
Vend isene i chokolade ogtopmed frysetørret bær, kakaonibs eller hakkede nødder. Varm det stille op - ikke til nogetkogepunkt, men blot så chokoladen smelter deri
Jeg startede fra midten og bevægede mig langsomt ud i en cirkel for at opnå mønstret på billedet. Hæld herefter din marengs op i en pose med en dekorativ tud på – og så er det ellers bare at være kreativ ovenpå appelsinkagen
man ikke vild med marcipan kan man også bare nøjes med at opsmørrekagenmed. Det har været meget begejstring for den kage så her kommer opskriftenog fremgangsmåden
Næste gang vil jeg smide nogle blåbær på sammen med jordbærene for at give kagen endnu mere syrligt, og evt nogle pistacie nødder for at kopier Mette Blomsterberg lidt