Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Står man alligevel der og synes, der skal lidt forårsgrøn salat til påskelammet, må man gøre sig umage med dressingen, så den kan give lidt smag til blandingen
Tilsæt lidt ekstra vand, hvis du ønsker en tyndere dressing. Smag dressingen til med salt og peber. Vend dressingen sammen med det hakkede kål og æbleternene
Dressing. Dressing. 3 spsk olivenolie. 1) Bland cayennepeber, olivenolie, honning og hvidløg sammen til en marinade. 5) Bland dressingen til salaten. 7) Hæld dressingen over salaten, og servèr den til de færdige laksefileter 4 personer. 3 spsk olivenolie
4 spsk olivenolie. 12 spsk æbleeddike (eller citronsaft). 11 spsk honning. 11-2 tsk dijonsennep. 1flagesalt og friskkværnet peberKom det hele i en skål og rør det sammen til vinaigretten er ensartet i konsistensen
Opskrift på quinoasalat med varmrøget laks, feta og fransk dressing. Derfor “kvistificerede” jeg den og det kom der den her quinoasalat med varmrøget laks, feta og fransk dressing ud af – og den sidder både lige i skabet og er let tilgængelig for jer
12 spsk olivenolie. 1Fordel dem i en lille bradepande sammen med pinjekerner og hæld olivenolie udover. 1Pisk imens ingredienserne til dressingen sammen. 1Hæld dressingen udover og server straks
Tabouleh – eller tabbouleh – er en salat fra Mellemøsten, bestående af bulgur eller couscous blandet med grøntsager og urter – masser af grøntsager og urter – og tilsat citronsaft og olivenolie
Jeg synes endda også, at jeg fik dressingen til at smage, som den gjorde på hendes salat. Der var dog også dijonsennep i den oprindelige dressing, men jeg er ikke god til at bruge så lidt sennep, så det ikke smager meget igennem, og da jeg ikke er vild med for stærk sennepssmag, måtte jeg hellere lade være
lave en salat af tomatskiver og hakkede skalotteløg med en dressing af balsamicoeddike rørt op med salt og peber og et par skvæt olivenolie og til sidst drysset med plukket basilikum
½ spsk olivenolie. Dressing. Steg kyllingestrimlerne i lidt olivenolie på en varm pande i ca. Bland dressingen, hæld den over salaten og lad salaten stå på køl et
Pisk olivenolie, eddike, salt, peber og honning sammen. Salaten skal spises straks den er færdig, for melonsalat med dressing bliver hurtigt vandet og slatten