Smag til med ekstra salt, peber, chili og citronsaft. Jeg bruger en hel rød chili, så pureen får lidt bid, men det er jo smag og behag, hvor stærkt, man kan lide det
2 spsk olivenolie. 1/2 frisk rød chili, udkernet og finthakket. 2) Bland olie, eddike, chili og honning til en dressing og smag til med salt og peber. 2 spsk olivenolie. 1/2 frisk rød chili
Varm en pande med olie og svits paprika, chili, muskatnød og ingefær hurtigt på den varme pande. Tilsæt lidt ekstra vand, hvis du ønsker en tyndere dressing
Olivenolie. tørret estragon, chiliflager og hvad du ellers kan lide). kom grønkål i en stor skål og vend i salt, lidt olivenolie samt en lille sjat æbleeddike
Hak løg fint og steg det et par minutter ved middelvarme i en lille gryde med olivenolie. Fyld rispapiret med sesam-soya-lynstegt, skært oksekød eller and med forårsløg, æbler, asparges, frisk basilikum og ekstra sesam med en dressing af soya, ingefær, sesamolie, limesaft og chili
Olivenolie. Skønne grønne linser fra Puy piftet op med appelsin og "spicet" med chili og cayennepeber - en herlig kombination, som smager rigtig godt, og som også egner sig fint til som restemad til frokost dagen efter