Rør en dressing af olivenolie, honning, eddike, salt, peber og evt. Vend kartofler, rodurter og løg med olivenolie, salt og peber og læg dem i en bradepande med bagepapir
Rør citronsaft sammen med olivenolie, eddike og honning og smag til med salt og peber. Opvarm lidt olie og smør på en pande og steg kyllingebrysterne til de er gennemstegte
Bland dressing af olie, eddike, sukker, salt og peber. Jeg supplerede min salat med rugbrødknas lavet af "gammelt" rugbrød i ultra tynde skiver, penslet med olie, drysset med salt og bagt sprøde i ovnen
Blandingen skal være sur-sød-salt på en behagelig måde, så du kunne bruge den tildressing (hvilket du kan tilsat lidt olie, når du har spist dine pickles)
Bland olie, eddike og honning, og vend dressingen med salat, brøndkarse og hindbær. Smag salatentil med salt og peber, og servér straks med hakkede mandler på toppen