Dressingen laves ved at blande eddike, olie, sennep, presset hvidløg og salt og peber i en skål. Salat og pasta vendes sammen, og det hele overhældes med dressingen
Ideen til de syltede rødløg kom efter at have lavet dem til en weekendret med dådyr. Salaten er foreslået i madplanen til aftensmad mandag, fordi det er en let ret - og det er det, som vi har mest lyst til om mandagen efter en weekend, hvor der har været meget mad på menuen
Rist pinjekernerne på en tør pande, brug dem til pynt på salaten. Varm en slip-let pande godt op kom olie på 4. Skru ned til middel varme og steg dem færdige 1½-2 minutter på hver side Pastasalat 1. Læg peberfrugterne til afkøling i en frysepose 3. Lav marinade af olivenolie, hvid balsamico eddike, honning, sennep, salt og peber 7. Rør dressingen i pastaen, tilsæt peberfrugt og tomat 8