Olie eddike dressing til grøn salat opskrifter

Grøn salat med melon og mynte

Grøn salat med melon og mynte

Pisk dressingen sammen, smag til og hæld over. Dressing. Uhmm, findes der noget bedre end en spændende salat fyldt med smag, til at ledsage din mad på en lun sommerdag

Grønnere grønkålssalat

Olie-eddikedressing har jeg aldrig været god til, men det du skal bruge er en del eddike, og ca. Olientilsættestil sidst, da salt ikke kan opløses i olie
En lækker salat med belugalinser

En lækker salat med belugalinser

Olie. Rødvingseddike (eller anden god eddike). Bland dressingen og smag den til. Dressing af. Skær tomater i små tern og snit den grønne del af forårsløget (Gem den hvide del til en anden god gang, med mindre du er meget glad for rå løg)
Confit de canard

Confit de canard

Blandet salat med olieeddike. kartoflerne ud og grill til skindet er sprødt, server med grønsalat og olie
Bagte rødbeder m/gedeost

Bagte rødbeder m/gedeost

Server en olie/eddikedressingtil, som man selv kan hælde over - meget af det kan sagtens laves i forvejen og så lige smækkes sammen inden gæsterne kommer
Hvidløgsmarinade til grillet oksekød

Hvidløgsmarinade til grillet oksekød

Som tilbehør lavede vi en salat af en rest kogte nye kartofler og hakkede rødløg i en mild olie/eddikedressing og en grønsalat af salatblade fra tagrenden i drivhuset og basilikumblade
Kold kartoffelsalat

Kold kartoffelsalat

Bryder du dig ikke om den hvide dressing, så kan du med fordel lave en marinade af olie, hvidvinseddike – eller hvidvin – sennep, forskellige krydderurter og selvfølgelig salt og peber
Fransk Bondesalat

Fransk Bondesalat

Rør eller ryst eddike, dijon, honning og olie sammen til det er helt ensartet i konsistensen. Dressing
Vintersalat med knas

Vintersalat med knas

eddike (gerne en med smag, jeg brugte valnøddeolie). olie. Rør dressingen sammen og smag den til. Bland salat og dressing godt sammen
Broccolitærte uden bund

Broccolitærte uden bund

Server med en frisk grøntsalat med olieeddikedressing eller en god coleslaw. Skær broccolien i mindre og passende rustikke stykker og overhæld dem med kogende vand