Du kan varierer salaten med at erstatte nødderne med f. 2 spsk olivenolie. 2 spsk æblecidereddike. 1 spsk akaciehonning. 2) Bland olie, eddike, chili og honning til en dressing og smag til med salt og peber. 3) Pynt salaten med friske, finthakkede citronmelisseblade. 2 spsk olivenolie. 2 spsk æblecidereddike. 1 spsk akaciehonning
Server en olie/eddikedressing til, som man selv kan hælde over - meget af det kan sagtens laves i forvejen og så lige smækkes sammen inden gæsterne kommer
Som tilbehør lavede vi en salat af en rest kogte nye kartofler og hakkede rødløg i en mild olie/eddikedressing og en grøn salat af salatblade fra tagrenden i drivhuset og basilikumblade
Dressingen piskes sammen, husk altid eddiken først og så honning og olie. Oliven olie. Hindbæreddike. Vend salaten forsigtig sammen meddressingen på nær spinat og hasselnødder
Rør eller ryst eddike, dijon, honning og olie sammen til det er helt ensartet i konsistensen. Læg de pocherede æg på, fordel dressingen i små klatter og drys med purløg
eddike (gerne en med smag, jeg brugte valnøddeolie). olie. Dressing af. honning. Det der med, at vi skal spise grønt salat om sommeren og holde os til de mere vinteragtige grøntsager om vinteren
Bland olie, eddike og honning sammen til en dressing. olivenolie. eddike - eventuelt kirsebæreddike. Hæld dressingen på lidt af gangen, det er ikke sikkert, at det hele skal bruges
Rør en dressing af olivenolie, honning, eddike, salt, peber og evt. Vend kartofler, rodurter og løg medolivenolie, salt og peber og læg dem i en bradepande med bagepapir
Dressingen laves ved at piske olien i eddiken og evt. olivenolie. hvidvinseddike/æblecidereddike. Spidskålen snittes – gerne lidt fint, da det derved har lettere ved at blive lidt blød af dressingen