Læg i en Römertopf med grøntsager, laurbær, og hæld mørkt øl, og bouillon ved. Brun oksestegen på alle sider, i smør og rapsolie, krydr med salt og peber
Noget blev skåret ud til oksesteg/grydesteg. Server med kartoffelmos eller pasta, og grøntsager (jeg valgte at bruge grøntsagerne, der havde stegtmed, de var overraskende lidt udkogte i forhold til tiden de havde fået, og sikke en smag de havde optaget)En simreret, der skal have lang tid i ovnen, men hvor smagte det godt og forberedelserne tager begrænset tid
eks et stort stk gammeldaws oksesteg, det vendes så porerne er lukket, så tilsætter man lidt f. Jeg har tænkt over hvad vi ellers spiser der er typisk hollandsk og er kommet i tanke om revne rødbeder medstegt flæsk
Konsistensen er som en lidt tør, dansk oksesteg – smagen er også hen i den retning. Hun har stegt sælkødet, omviklet med bacon, og serveret det med sprøde løg til