Så tag kødet ud et kvarter inden rodfrugterne er færdigstegte, hæld saften fra kødet over i en gryde (helst gennem en si) og dæk kødet igentil med alufolien
Sæt låg på og sæt i kold ovn. Jeg havde fået en vild lyst ti gammeldags oksesteg og havde fået på hjernen at den skulle laves imin romertopf eller stegeso (herre grimt navn
Noget blev skåret ud tiloksesteg/grydesteg. Server med kartoffelmos eller pasta, og grøntsager (jeg valgte at bruge grøntsagerne, der havde stegt med, de var overraskende lidt udkogte i forhold tiltiden de havde fået, og sikke en smag de havde optaget)En simreret, der skal have lang tidiovnen, men hvor smagte det godt og forberedelserne tager begrænset tid
Gammeldags oksestegi Römertopf & Kartoffelmos m/persille. Langtidsstegtkanin. Gnid den rensede kanini havsalt og peber fra kværn, og kom baconskiver rundt om
Stegt flæsk iovn m/ persillesovs. Krebinetter. Form kødet tilfirelidt høje krebinetter (ens størrelse), Bland rasp med salt og peber og vend krebinetternei raspen
Stegt flæsk iovn m/ persillesovs. Retten er god både som tilbehørtilgrill-bøffer og grill-kylling. Skræl bagekartofler, halver og skær iskiver ned i et ildfast fad, beklædt med bagepapir
Gammeldags oksestegi Römertopf & Kartoffelmos m/persille. Stegt flæsk iovn m/ persillesovs. Denne ret er en ret hvor man får fedtede fingre og det er godt at vide hvordan man piller jomfruhummere (som store rejer)
Stegt flæsk iovn m/ persillesovs. Smør den oven på dejen, sæt formen på en bageplade midtiovnen. Pisk smør cremet med sukker, vanillesukker, salt og æggeblommer