Tykkam, den udskæring man traditionelt bruger til gammeldags oksesteg, er ikke grillegnet. Tykkam skal tilberedes langsomt med væde ved for at blive mørt og saftigt
Her er det en lille grydesteg – et stykke snøret tykkam af den slags, man normalt bruger til gammeldags, grydestegt oksesteg – der er tilberedt på bedste, toscanske vis, og hvis du har lyst til at prøve det samme, kommer opskriften her
Stegen tog jeg ud og skar/trak kødet fra hinanden – mørt som smør. Jeg havde fået en vild lyst ti gammeldags oksesteg og havde fået på hjernen at den skulle laves i min romertopf eller stegeso (herre grimt navn
Første opskrift kan du se i dette indlæg, grydestegt oksesteg med smagfuld rødvinssovs, og næste i indlægge her med saftig kylling med voldsomt mange grøntsager
Som du kan læse under mine sunde kostråd, så forsøger jeg at. Virkelig mør oksesteg. holde fokus på det, som jeg ønsker at maksimere, og ikke på alt det jeg ikke har
Stegen er vel egentligt også det man kalder gammeldags oksesteg. Som variation til sovsen kan nogle af gulerodsstykkerne og løg bådene blendes sammen med kogevandet, og derefter jævnes
Måske lidt for tyk suppe - og virkelig mør oksesteg. Du kan også sagtens smide ekstra grøntsager i retten, hvis du har nogen tilovers i køleskabet, som du skal have spist
eks et stort stk gammeldaws oksesteg, det vendes så porerne er lukket, så tilsætter man lidt f. nej det passer nu ikke for det har det været næsten hele "sommeren" - ØV