Oksesteg, gammeldags og på nordisk – med hyben og porrer Krydret med enebær for skarphed, hyldeblomstsaft for krydret sødme, lidt bacon for det røgede, laurbærblade og peberkorn – og medtilbehør fra haven Dalsgaard i Skivholme
Filodej med feta, Spicy chicken spyd og Vitello Tonnato En rest oksesteg, skåret i så tynde skiver som muligt. Trekanterne kan sagtens spises alene, men det smager også lækkertmed lidt thatziki som dyppelse TildeMa(d)
Restemad Jeg er bare ikke den største fan af kold oksesteg, da det for mig smager alt for meget af koldt blod TildeMa(d)
Tyksteg med grov kartoffelmos og friteret salvie Det er måden at gøre det på, hvis man vil være helt sikker på en mør og saftig oksesteg. Tilbehøret var grov kartoffelmos med friterede salvieblade Dalsgaard i Skivholme
Simremad Gammeldags oksesteg. For at få lov at lege med i denne gruppe skal man være over en time om at blive færdig med at koge, syde, stege, boble – og gerne mere Drop slankekuren