Oksesteg mør opskrifter

Oksesteg, gammeldags og på nordisk – med hyben og porrer

Oksesteg, gammeldags og på nordisk – med hyben og porrer

Den, der skal steges langsomt i gryde, til den bliver mør og lækker. Tykkam – den gammeldags oksesteg. De skal bare steges for lavt blus i lidt smør sammen med porreringe, til begge dele er møre, og så skal de have et drys salt og peber
Gammeldags oksesteg – som cowboysteg

Gammeldags oksesteg – som cowboysteg

Den skal være helt, helt mør. Dette indlæg blev udgivet i Dexter oksekød, Opskrifter og tagget barbecue, Grydesteg, oksesteg, Opskrifter

Lørdagslækkerier – okseinderlår

Et kurfyrsteligt måltid for os mennesker – med et par lørdagsgodbidder til dyrene, der nok forstår at holde sig til, når hele huset dufter af oksesteg
Tyksteg med grov kartoffelmos og friteret salvie

Tyksteg med grov kartoffelmos og friteret salvie

Det er måden at gøre det på, hvis man vil være helt sikker på en mør og saftig oksesteg. Dette indlæg blev udgivet i Dexter oksekød, Opskrifter og tagget grov kartoffelmos, oksesteg, Opskrifter, sovs, tyksteg, tykstegsfilet
Oksesteg med Rodfrugter

Oksesteg med Rodfrugter

Efter en time skal den nok være godt mør i midten. Opskrift Oksesteg med rodfrugter. Oksestegen skal have en midtertemperatur på ca
Mør oksetyksteg

Mør oksetyksteg

Stegen skæres i tynde skiver og kan nu serves, denne metode sikrer en utrolig møroksesteg. Mør oksetyksteg
Oksetykkam i rømertopf med øl

Oksetykkam i rømertopf med øl

Noget blev skåret ud til oksesteg/grydesteg. Opskriften jeg fandt spændende var fra havde vi ikke nogen decideret hvidtøl i huset, men vi havde nogle dunkle/mørke øl
Nytårsmenu / Godt nytår

Nytårsmenu / Godt nytår

Når saucen er lige ved at være klar steges jomfruhummerhalerne et minuts tid på ryggen, sluk for blusset, smid en klat smør på panden og lad dem få lidt eftervarme mens du anretter
Hollandsk mad igen-igen-igen

Hollandsk mad igen-igen-igen

eks et stort stk gammeldaws oksesteg, det vendes så porerne er lukket, så tilsætter man lidt f. Idag er det efterårsvejr i Delft

fattigmands skibberlabskovs

Gammeldags oksesteg i Römertopf & Kartoffelmos m/persille. Imens koges kartoflerne møre. Smør, saltet. Mørbradgryde - der smager 2 spsk

Menneskevarme i isnatten

Konsistensen er som en lidt tør, dansk oksesteg – smagen er også hen i den retning. Øllet har sødme, er mørk gyldent, næsten cognacfarvet, og går rigtigt glimrende til Ulo’s frokostsandwich med moskusspegepølse