Oksesteg kernetemperatur opskrifter

En kæmpe oksesteg

En kæmpe oksesteg

Kødet samler sig, og kernetemperaturen stiger nogle grader. I går da vi havde gæster, stegte jeg den største oksesteg, jeg nogensinde har haft indenfor husets fire vægge
Højrebssteg med krydderurtekartofler i bagepapir

Højrebssteg med krydderurtekartofler i bagepapir

Den opskrift passer til alle oksestege – store som små. Lad den stege, til kernetemperaturen er 60 grader, tag den ud og lad den trække 20 minutter, før den skæres

Lørdagslækkerier – okseinderlår

Et kurfyrsteligt måltid for os mennesker – med et par lørdagsgodbidder til dyrene, der nok forstår at holde sig til, når hele huset dufter af oksesteg
Tyksteg med grov kartoffelmos og friteret salvie

Tyksteg med grov kartoffelmos og friteret salvie

Det er måden at gøre det på, hvis man vil være helt sikker på en mør og saftig oksesteg. Dette indlæg blev udgivet i Dexter oksekød, Opskrifter og tagget grov kartoffelmos, oksesteg, Opskrifter, sovs, tyksteg, tykstegsfilet
Jespers langtidsgrillet oksespidsbryst

Jespers langtidsgrillet oksespidsbryst

Han er typen der nørder en masse forskellige kogebøger, youtube videoer og blogs indenfor grill verdenen, og specielt Franklin skulle åbentbart være en guru indenfor netop American Grill – og derfor også ham der er taget undgangspunkt i, da denne lækre oksesteg blev til