Oksemørbrad stege tid opskrifter

Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

Vend derefter forsigtigt kartoflerne lidt rundt i smørret, de skal ikke tage stegefarve på skallen. Det kan godt tage lidt tid
Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad

Til indbagt oksemørbrad kan du eksempelvis servere kartofler af en eller anden art – f. Det gør man imidlertid, måske fordi det er de bedste stykker kød på fisken, som i øvrigt også er meget faste og ensartede i kødet
Rødvinssauce

Rødvinssauce

stegt andebryst, kalve- eller lammeculotte, cuvettesteg, saftig roastbeef eller måske en rosa oksemørbrad
Chateaubriand

Chateaubriand

Den er lavet af det midterste stykke af en oksemørbrad. Det er altid en smagssag, hvor rødt oksekød skal være, men det er helligbrøde at gennemstege chateaubriand fuldstændigt, så det bliver sejt og tørt
Steg verdens bedste bøf

Steg verdens bedste bøf

Personligt foretrækker jeg filet mignon (bøf af oksemørbrad), men er du mere til T-bone, entrecote eller tournedos, kan du bruge samme metode
Indviklet mørbrad ala saltimbocca

Indviklet mørbrad ala saltimbocca

Der er stadig oksemørbrad i fryseren – men det er en helt anden historie. Det skal ikke være alt for indviklet at lave god mad – men det er heller ikke ret indviklet at omvikle en hel mørbrad fra en glad og fritgående gris (før den kom i fryseren altså) med salvieblade og bacon og helstege den

Ovenpå igen.

Stegt oksemørbrad med svampe- & trøffelsauce. Der blev masser af tid til afslapning, tedrikning og en hel del snak

Madklubben Vesterbrogade

Vi var i god tid og var fremme ti minutter i ni og blev mødt af hektisk aktivitet i restauranten, mad og vin der i høj fart blev ekspederet ud til de sultne gæster og ved indgangen stod aftenens vært og tog imod folk der havde reserveret bord og havde man ikke det så var der ikke noget at gøre, så måtte man vende tilbage en anden god gang, for denne aften var fuldt booket op

Helstegt oksemørbrad med bønnebroccolisalat

Mål stegeskyen og tilsæt evt. Det tager kun tre kvarters tid at tilberede. Ja, oksemørbrad af da ikke af det billigste, det er da derfor, du skal lave det en hverdag … det er billigere, jo færre I er