Oksemørbrad stegt på pande opskrifter

Oksemørbrad med Fanøskinke

Oksemørbrad med Fanøskinke

Brun oksemørbraden alle sider en tør og hed pande. Smelt smør og olie en pande. Nyder stadig min ferie Fanø i Sønderho, især nyder jeg alle de lækre råvarer vi fortærer hver dag
Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

Kantereller, stegtpanden i smør. gulerodspuré, smørstegte kartofler, kantareller, syltede rødløg, brombær og en glace
Lækker Wokret med oksekød

Lækker Wokret med oksekød

Jeg havde en hel oksemørbrad liggende, som blev pudset af. Chateau Briand (midter stykket) blev stegt til en ret senere ugen
Hummerbisque

Hummerbisque

Oksemørbrad m. gulerodspuré, smørstegte kartofler, kantareller, syltede rødløg, brombær og en glaze. Hvis du bruger hummerkødet som supperfyld, så smørsteg også dette kød hurtigt en pande
Ægte sauce bearnaise – med mørbradbøf og ovnkartofler

Ægte sauce bearnaise – med mørbradbøf og ovnkartofler

Har du valgt en god, mør oksemørbrad, er det også noget sværere at ødelægge den, heldigvis. Vil du, som her, servere ærter og stegte champignoner til, skal du selvfølgelig også lige time det med de stegte champignoner, og have en ekstra pande til det
Steg verdens bedste bøf

Steg verdens bedste bøf

Personligt foretrækker jeg filet mignon (bøf af oksemørbrad), men er du mere til T-bone, entrecote eller tournedos, kan du bruge samme metode
Indviklet mørbrad ala saltimbocca

Indviklet mørbrad ala saltimbocca

Der er stadig oksemørbrad i fryseren – men det er en helt anden historie. Salvie og bacon (eller lufttørret skinke) er skabt til at live lidt op en mørbrad, hvor kødet nok er det møreste grisen, mens smagen er temmelig sart

Når en slagter er alene hjemme..

For mange er en god bøf oksemørbrad, det er også godt men jeg fortrækker det dog kun hvis jeg skal lave finere fransk mad