Brun oksemørbradenpå alle sider på en tør og hed pande. Smelt smør og olie på en pande. Nyder stadig min ferie på Fanø i Sønderho, især nyder jeg alle de lækre råvarer vi fortærer hver dag
Oksemørbrad m. gulerodspuré, smørstegte kartofler, kantareller, syltede rødløg, brombær og en glaze. Hvis du bruger hummerkødet som supperfyld, så smørsteg også dette kød hurtigt på en pande
Forrige weekend havde vi gæster til det lækreste frokostbord, hvor steak-sandwich med langtidstilberedt flankesteak (og lidt oksemørbrad) sammen med en omgang lækre salater var på menuen
Har du valgt en god, mør oksemørbrad, er det også noget sværere at ødelægge den, heldigvis. Vil du, som her, servere ærter og stegte champignoner til, skal du selvfølgelig også lige time det med de stegte champignoner, og have en ekstra pande til det
Der er stadig oksemørbrad i fryseren – men det er en helt anden historie. Salvie og bacon (eller lufttørret skinke) er skabt til at live lidt op på en mørbrad, hvor kødet nok er det møreste på grisen, mens smagen er temmelig sart
Sæt sauterpanden tilbage på det varme plus og rør kontinuerlig til blandingen koger og tykner. Nogle af dem har fundet vej til min blog og mit bud på weekendens madoplevelser