Hjemme hos os elsker vi en god oksemørbrad. 1 oksemørbrad til de antal personer i er. Steg i ovnen ved 200 grader i 25 - 30 minutter - hvis den skal være mediumstegt
Har du haft serveret ”almindelig” oksemørbrad – altså stegt i ovn eller gryde, kan du få brugt eventuelle rester ved at pakke dem ind i butterdej og varme det i ovnen
Jeg har nu et par gange budt gæster på denne dejlige variation af en oksemørbrad. 1 kg oksemørbrad. 65°, hvis den skal være mediumstegt - 45° hvis den skal være rød. 1 kg oksemørbrad
Min hovedret bestod af cognac flamberet oksemørbrad med puré af sød kartoffel grønne asparges med panchetta omkring, stegte kartofler i grønne urter og med en cognac sovs
Til gengæld smagte det helt fantastisk og var utroligt mør og perfekt mediumstegt. Tilbehøret var også dejligt passende og som tilvalg havde vi købt stegte kartofler