Wow en weekend! Røget oksemørbrad, Prima Donna ost & humus. I kan lige starte med at få lidt stikord. Okse, urter & gran HaslundHome
Restaurantanmeldelse: Hyggestunder på Vejlefjord Da hovedretten kom på bordet var vi stadig godt sultne, så vi satte med velbehag tænderne i oksemørbradenGourmet Diner
Restaurantanmeldelse: Hyggestunder på Vejlefjord Da hovedretten kom på bordet var vi stadig godt sultne, så vi satte med velbehag tænderne i oksemørbradenGourmet Diner
Restaurant Mellemrum i Aarhus Min hovedret bestod af cognac flamberet oksemørbradmed puré af sød kartoffel grønne asparges med panchetta omkring, stegte kartofler i grønne urter og med en cognac sovs Anders Madunivers
Når en slagter er alene hjemme.. For mange er en god bøf oksemørbrad, det er også godt men jeg fortrækker det dog kun hvis jeg skal lave finere fransk mad Kød & Kylling