Inden du skridertildrastiskehandlinger og bruger penge på en oksemørbrad, så kan de her proteiner også fås meget billigere og helt uden at skulle indtage muskelvæv
Har du haft serveret ”almindelig” oksemørbrad – altså stegt i ovn eller gryde, kan du få brugt eventuelle rester ved at pakke dem indi butterdej og varme det i ovnen
Selvom oksefilet og oksemørbrad er dyre udskæringer, så er det jo ikke meget man skal bruge af det, så gå til en slagter og køb en lille mængde af noget godt
Oksemørbrad m. Så bliver det da ikke meget smukkere. Jeg savnede den lidt, så besluttede mig for at kaste mig ud i den igentilmin fødselsdag her i ugen løb – Og ja, det var heldigvis med samme succes
Forrige weekend havde vi gæster til det lækreste frokostbord, hvor steak-sandwich med langtidstilberedt flankesteak (og lidtoksemørbrad) sammen med en omgang lækre salater var på menuen
Langtidstilberedtoksemørbrad m. Jeg glæder mig sådan til at være sammen med de skønneste venner og deres dejlig børn, som også kan gøre nytårsaften til en fest for Theodor
Har du valgt en god, mør oksemørbrad, er det også noget sværere at ødelægge den, heldigvis. Smelt en pakke smør i en lillegryde, det skal op og koge – pas på det ikke brænder på og bliver brunt, så får du en upassende bitter smag i den færdige sauce
Steg oksekødet i en tykbundet slip-letgryde og krydr med alle krydderierne samt smag til med salt. Her valgte vi at lave to forskellige hovedretter, hvor den ene var arabisk
Rør fløde, mel, vildtbouillon, soja og timian sammen i en tykbundet gryde. Jeg har nu et par gange budt gæster på denne dejligevariation af en oksemørbrad