Barbecuesovs til pensling. Pensel gerne med mere sovs undervejs. 2 dl barbecuesovs. Bland oksekød, løg, brødkrummer, æg, barbecuesovs, mel, salt, peber og 1/3 af osten sammen. Pensel baconoverfladen med barbecuesovs og bag farsbrødet i ca 40 minutter ( afhængig af størrelse på brødet og varmen i din ovn). 2 store æg eller 3 små 2 dl barbecuesovs
At millionbøf er hakket oksekød og løg i brun sovs og at kødsovs består af samme ingredienser, men at der her kan kommes lidt af hvert i – majs, pølser, bacon, svampe, tomat osv
Amerikansk farsbrød med bacon og oksekød. Sovs til farsbrød. Et farsbrød der ligger blandt mine favoritter er amerikansk – guderne skal vide hvorfor det er amerikansk – farsbrød med bacon og oksekød
Ofte er det dem, der inkluderer en omgang brun sovs, og det er nok fordi, at vi får det så sjældent. Som altid er det sovsen, der får de klassiske opskrifter helt i mål, og det gælder også for en ret som benløse fugle
sovs, hytteost, plader og slut med hytteost. I stedet for hakket oksekød har jeg benyttet granuleret soya – mørk, fra soy4you, som er et fantastisk alternativ til kød. Jeg må indrømme at jeg slet ikke kunne smage forskel på lasagne lavet med oksekød og soy4you, det har fuldstændig samme konsistens
Især hvis du vælger lammekød, men oksekød kan også bruges, hvis du er kræsen, for det er hovedsageligt krydderierne, der giver den klassiske, tyrkiske smag
Hvor er sovsen. Men når råvarernes kvalitet kan bære at stå alene og hakkebøffen er stegt rosa, spidskålen er saftig og sprød, så behøver man faktisk ikke sovs